Professional

Wij produceren bij COROOS een breed assortiment plantaardige producten gemaakt van peulvruchten, groenten en fruit. Voor onze partners in de voedingsindustrie en foodservice maken wij productoplossingen zoals sausen als basis voor maaltijden en soepen, peulvruchtenpasta's en aquafaba (eiwitvervanger), groentepuree en fruitpuree.

Wij creeren onze producten door het eetbare deel van de hele vrucht of groente te pureren, zonder het sap of de vezels te verwijderen. Deze oplossingen zijn perfect voor voedsel- en dranktoepassingen zoals hummus, zuivel alternatieven, gebak, sauzen of soepen. Het volledige assortiment is te vinden online of in onze catalogus.

100% Plantaardig

De natuur levert ons volop hoogwaardige voedingsstoffen en plantaardige eiwitten. Onze producten zullen nooit kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen bevatten. We gebruiken geen vlees, vis of zuivel in onze recepten.
Met behulp van de grote mate van kennis die we binnen COROOS bezitten en gedreven door innovatie hebben wij unieke en gepatenteerde verduurzamingsmethodes ontwikkeld. Hiermee is COROOS in staat om van 100% groente, fruit en peulvruchten, producten van zeer hoge kwaliteit te produceren die zonder toevoegingen lekker, gezond, gemakkelijk en houdbaar zijn.
COROOS is met deze plantaardige producten aanjager van de eiwittransitie als producent van diverse peulvruchtenpasta’s en basisgrondstoffen als alternatief voor dierlijke eiwitten.

Lekker en voedzaam

Wij leveren diverse recepten op maat. Onze ontwikkelaars en voedingsdeskundigen vinden altijd de juiste balans tussen heerlijke smaak en uitstekende voedingswaarden. Dit doen zij voor producten die uit slechts één ingrediënt bestaan, als ook voor complexe maaltijdcomponenten. Door te kiezen voor hoogwaardige grondstoffen met de juiste eigenschappen om tot het gewenste eindproduct te komen in combinatie met unieke technologie is COROOS als geen ander in staat om op grote schaal betaalbare, gezonde en lekkere maaltijdcomponenten te produceren.

Zorg voor de planeet, zorg voor de mensen

Wij werken met een korte keten en halen onze ingrediënten het liefst dichtbij huis. Wij verwerken de volledige grondstoffen, zodat we de alle in het product aanwezige gezonde voedingsstoffen benutten. Op basis van deze ingrediënten produceren wij lekkere, gezonde, plantaardige producten. Wij zorgen goed voor onze mensen, nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en werken vooral op basis van lange-termijn relaties.

Unieke technologie

Dankzij onze innovatieve technologie kunnen wij onze producten door middel van ultrakorte verhitting zo bereiden dat je ze direct kan eten (koud of warm). Bite, vezelstructuur, voedingsstoffen en smaak blijven beter behouden. Een bijkomend voordeel is dat de kans op bederf laag is omdat onze producten goed bewaard kunnen worden, minimaal 30 dagen. 

"Bij COROOS krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien."

Agnieszka Gronowski
Supervisor QC

"Het is fantastisch om te werken met alleen maar supergezonde voeding!"

Jimmie Kalpoe
Operator packaging

Geef ons je uitdaging

Kies een van de bovenstaande opties